zacht spelen met studiepedaal op uw piano

Inbouwen Moderator = studiepedaal, voor zacht spelen

 

 

 

Inbouw moderator voor zacht spelen vanaf € 160,=!

Iedereen ervaart geluid anders. Wat u als hinderlijk beschouwd kan een ander als prettig ervaren. Een piano produceert een doordringend geluid en wordt soms bij langdurig piano spelen, zoals bij een pianostudie, als hinderlijk ervaren door uw omgeving.

Technisch kunnen wij dit probleem oplossen door het inbouwen van een Moderator waardoor u bij het pianospelen weinig geluid produceert.

Dit systeem past in 99% van alle piano’s. De Moderator schakelt u in door een “hendel” op de piano om te zetten waardoor er een viltlaag tussen de hamers en de snaren komt te zitten. Hierdoor wordt het geluid van de piano gedempt en kunt u piano spelen zonder veel geluid te maken.

De kosten voor het inbouwen bedragen € 160,- binnen een straal van 70 km rondom Monnickendam, met uitzondering van de eilanden. Tegen meerprijs werken wij uiteraard ook buiten de straal van 70 km rondom Monnickendam, op de eilanden of kunnen wij uw instrument naar ons pianoatelier laten komen voor deze aanpassing.

Wilt u helemaal geluidloos piano of vleugel spelen dan kunnen wij uw instrument voorzien van een Silent systeem. Spelen op uw eigen piano of vleugel met een koptelefoon !

Voor meer informatie over het Silent systeem, klik hier!

 


Naam:
Adres
Postcode:
Plaats:
Tel.nr:
Emailadres:
Neem contact op over:

Extra Info: